Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Sending mails directly to individual members ..... ??? 06 Feb 2017 12:25 #1123

  • Phil Hepburn
  • Phil Hepburn's Avatar
  • Topic Author


  • Posts: 743
  • Hi Robert,

    I just there tried to send a post to Rene about him getting a link from me to the code for the EF6 sample.

    I tried the facility in the Forum 'area' but it failed to send - go a pink error message / box, or two.

    Surely I don' have to enable cookies to send a basic mail message !? The setting on my Browser do everything else I need, just as they are.

    HELP and suggestions please.

    Best regards,
    Phil.
    Wales, UK.

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Sending mails directly to individual members ..... ??? 06 Feb 2017 12:29 #1124

    • Phil Hepburn
    • Phil Hepburn's Avatar
    • Topic Author


  • Posts: 743
  • Hi Robert,

    Just checked and my cookies are not even turned off in Edge.

    Could it be that the forum app your are using does not play well with Edge in my Windows 10 ?

    I will do some more testing.
    Phil.

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Sending mails directly to individual members ..... ??? 06 Feb 2017 17:25 #1131

    • wriedmann
    • wriedmann's Avatar


  • Posts: 3245
  • Hi Robert,

    the mail function seems to have a problem. I have posted an answer and received an error:



    Wolfgang
    Wolfgang Riedmann
    Meran, South Tyrol, Italy

    www.riedmann.it - docs.xsharp.it
    Attachments:

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    • Page:
    • 1