Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Public version 2.12.2.0 02 Jun 2022 20:15 #22674

  • Juraj
  • Juraj's Avatar
  • Topic Author


  • Posts: 158
  • In VS2022 I crete new project in Core dialect, WPF application.
    Build:
    :========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ==========

    When pres Start debigging or Start Without debugging applicatiun can not run.
    work path ...\Bin\Debugg\ contains .exe, .pbd, .exe.config files. In this path exe start OK

    Juraj

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Public version 2.12.2.0 02 Jun 2022 20:45 #22675

    • robert
    • robert's Avatar


  • Posts: 3289
  • Juraj,
    I am not sure what happens here, but I see the same problem with the subscribers version.
    Maybe it is something in the template?
    What does work is starting the app from the explorer and then attaching the debugger to it (with Debgug-Attach to Process).
    I'll look into this asap.

    Robert
    XSharp Development Team
    The Netherlands

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Public version 2.12.2.0 02 Jun 2022 21:25 #22676

    • Juraj
    • Juraj's Avatar
    • Topic Author


  • Posts: 158
  • When this app open in VS2019 work OK.

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Public version 2.12.2.0 03 Jun 2022 09:11 #22677

    • robert
    • robert's Avatar


  • Posts: 3289
  • Juraj,
    it also works with VS 2022 version 17.0.
    So apparently Ms has changed something between VS 17.0 and VS 17.2.
    I tried the 17.2.3 download that was released on May 31, but that does not solve the problem.

    We'll try to fix this in our code, but past experience has shown that this can sometimes be VERY tricky and it costs a lot of time to diagnose the problem.


    Robert
    XSharp Development Team
    The Netherlands

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    Public version 2.12.2.0 03 Jun 2022 17:17 #22682

    • Juraj
    • Juraj's Avatar
    • Topic Author


  • Posts: 158
  • Hi Robert,
    I don't know if it will help, but the bug is only in WPF, WinForms and VO MDI OR VO SDI can be run

    Juraj

    Please Log in or Create an account to join the conversation.

    • Page:
    • 1